New Scientist voor thuiszitters

De hele tijd maar thuiszitten, dat kan best saai zijn. Om de verveling (een beetje) tegen te gaan, plaatsen we op deze pagina leesvoer en puzzelplezier voor jong en oud!

Op 1 juni verschijnt het nieuwe Young Scientist Vakantieboek! Om de tijd te overbruggen, kun je hieronder een deel van de vorige edities gratis downloaden:

Klik op het plaatje of op deze link om het Vakantieboek 2019 te openen! Let op: groot bestand, dus het kan eventjes duren
Klik op het plaatje of op deze link om het Vakantieboek 2018 te openen!

Kalender

Hieronder kun je een speciale digitale editie van de maand april van de Young Scientist Wetenschapskalender 2020 downloaden. Tip: print hem uit en hang hem op als een echte scheurkalender!

Klik hier om de maand april van de kalender te downloaden.

De scheurkalender staat bomvol leuke weetjes over bijvoorbeeld dino’s, uitvindingen, de aarde en het heelal. Hieronder een klein voorproefje:

Klik hier om de maand mei van de kalender te downloaden.

Puzzels

Elke week delen we via onze social media-accounts een pittige hersenkraker! Hieronder vind je ze allemaal op een rij:

Doeboeken

Zin in nog meer wetenschappelijke feitjes, raadsels en puzzels? Dan is een doeboek van Young Scientist misschien iets voor jou!

Het nieuwe Young Scientist Vakantieboek 2020 verschijnt 1 juni en gaat helemaal over zomerse dieren. Klik hier voor meer info in onze shop.
Wil je eerder al iets te doen hebben? Duik dan in de wetenschap achter vriendschap met het Young Scientist Doeboek over alle soorten vrienden. Klik hier voor meer info in onze shop.