Ook dit schooljaar organiseert NWT Natuurwetenschap & Techniek de wedstrijd ‘Profileer jezelf’. Zit je op de havo of het vwo en heb je als profiel ‘Natuur & Techniek’ of ‘Natuur & Gezondheid’, dan kun je met het profielwerkstuk dat je voor je eindexamen moet maken maar liefst € 1.000,- winnen. Meedoen is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is je profielwerkstuk op te sturen naar de redactie van NWT. Een vakkundige jury bepaalt welke inzender in de prijzen valt.

Met de wedstrijd ‘Profileer jezelf’ wil NWT draagvlak creëren voor natuurwetenschappen en jongeren enthousiast maken een opleiding in deze richting te kiezen.

Om te helpen bij de opzet van je profielwerkstuk presenteert NWT iedere maand tal van spannende en actuele onderwerpen die ter inspiratie kunnen dienen. Deze onderwerpen worden op lezenswaardige wijze gebracht en rijk geïllustreerd. Interesse? Vraag dan gratis een twee maanden lopend proefabonnement aan op NWT. Dit doe je door hier te klikken en het formulier in te vullen. Snel reageren betekent snel het eerste nummer in huis hebben om alvast mee aan de slag te gaan!

‘De body positivity-beweging  is niet alleen maar positief’
LEES OOK

‘De body positivity-beweging is niet alleen maar positief’

Body positivity kan ook gevaarlijk zijn, stelt psycholoog Anne Roefs. Het kan mensen de motivatie ontnemen om af te vallen.

Wil je deelnemen aan de wedstrijd ‘Profileer jezelf’? Stuur je profielwerkstuk vóór 30 april 2009 op naar de redactie van NWT op het volgende adres: NWT Natuurwetenschap & Techniek, Postbus 256, 1110 AG Diemen. Versturen per e-mail mag ook: redactie@natutech.nl.

Wedstrijdvoorwaarden

Alleen profielwerkstukken die voldoende worden beoordeeld door de docent dingen mee naar de prijzen. Eigen, experimenteel onderzoek levert bonuspunten op. Achtergrondinformatie en meetgegevens die toegankelijk zijn via bijvoorbeeld de website van je school worden bij de beoordeling betrokken.