Lunch met de lector

Dinsdag 7 september 2021 vindt de vierde editie van Lunch met de lector plaats. Daarin vertelt Hans Hendeler over zijn onderzoek als lector Digital Forensics and E-discovery aan de Hogeschool Leiden.

New Scientist organiseert de serie Lunch met de Lector in samenwerking met Regieorgaan SIA. Kijk op 7 september van 12:00 tot 12:30 mee met de livestream op deze pagina. Uitzending gemist? Scroll naar beneden om alle afleveringen terug te kijken.

Uitzending gemist? Kijk hier de afleveringen van Lunch met de Lector terug

Aflevering 3: André Heeres

Voor de derde aflevering schoven André Heeres en Erik Keller aan de lunchtafel. Heeres is lector Biobased Chemistry aan de Hanzehogeschool Groningen en Erik Keller is er onderzoeker. Ze vertellen over plastic, de chemie erachter en wat ons en onze jonge generates te doen staat.

Aflevering 2: Reint Jan Renes

Dinsdag 20 april 2021 zaten Reint Jan Renes en Loes Kreemers aan de lunchtafel. Renes is Lector Psychologie voor een Duurzame Stad bij Hogeschool van Amsterdam en Kreemers is onderzoeker bij dit lectoraat. Zij vertelden wat we nodig hebben om als samenleving écht te kiezen voor het klimaat.

Aflevering 1: Janine Stubbe

Op 16 februari 2021 was Janine Stubbe te gast. Zij is Lector Performing Arts Medicine aan Codarts Hogeschool voor de kunsten. Ze vertelde in de uitzending over haar methode om fysieke en mentale gezondheid van podiumkunstenaars te monitoren.