Lees New Scientist op uw favoriete apparaat

Als abonnee van New Scientist heeft u onbeperkt toegang tot alle artikelen op newscientist.nl, inclusief de premiumartikelen die maandelijks bij het verschijnen van de nieuwe editie worden aangevuld. Voor premium abonnees is er een handige app beschikbaar. Hiermee leest de edities op uw smartphone en tablet (iOS en Android), ook als u offline bent. Liever op uw laptop of desktop lezen? Log dan in via de webreader.

Hoe werkt het? Log na het downloaden van de app in om toegang te krijgen tot uw edities. Tik daarvoor in het menu op [..Meer] en tik op de groene [Inloggen] knop. Vul uw e-mailadres/gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op inloggen. Eenmaal ingelogd, kunt u de digitale uitgaven downloaden en lezen zolang uw abonnement loopt.

Veel gestelde vragen

Hoe download ik de app?

Download de app New Scientist nl op een van de volgende manieren

Als abonnee kunt u na het inloggen met uw e-mailadres/gebruikersnaam en wachtwoord alle edities lezen waarop u recht heeft. Dit betekent dat u alle edities kunt lezen die zijn verschenen sinds de start van uw abonnement. Voor abonnees die al langer lid zijn gaat dit maximaal terug tot juni 2013.

Hoe log ik in?

  • Open de app en klik rechts onderaan het scherm op […Meer]  

Klik op [Inloggen]

Heeft u al een New Scientist account? Vul dan uw e-mailadres/gebruikersnaam in en uw wachtwoord en klik op [Inloggen]

Heeft u nog geen account of bent u uw wachtwoord vergeten? Ga naar: www.newscientist.nl/activeren.  Het e-mailadres waarmee u bij ons bent ingeschreven kunt u opvragen bij onze klantenservice.

Als u bent ingelogd kunt nu op een editie klikken en vervolgens klikken op [Download]. Vanaf het moment dat u een editie heeft gedownload, kunt u deze op uw apparaat lezen.

Ik weet mijn e-mailadres, gebruikersnaam of mijn wachtwoord niet meer

> Als u uw wachtwoord bent vergeten kunt u die hier opnieuw instellen.

> Als u uw e-mailadres of gebruikersnaam niet meer weet, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.

Hoe kan ik New Scientist als abonnee via de browser lezen?

De desktopversie vindt u hier: digitaal.newscientist.nl. Abonnees loggen hier in met de hierboven genoemde gegevens. Dus met e-mailadres/gebruikersnaam en wachtwoord. Weet u uw wachtwoord niet meer? Klik dan hier.

Let op: het kan soms even duren voordat de pagina is geladen.

Beweeg met uw muis links boven over het logo [New Scientist

Beweeg met uw muis naar onderen en klik op [Mijn account]

Vul uw e-mailadres/gebruikersnaam in bij gebruikersnaam en uw wachwoord en klik op [Inloggen].

Welke jaargangen vind ik in de app?

Als abonnee heeft u alleen toegang tot de edities die binnen uw abonnement vallen. Dit gaat maximaal terug tot en met juni 2013 als u al langer abonnee bent.

Kan ik een uitgave downloaden voor mijn persoonlijke archief?           

U kunt een uitgave downloaden binnen de app zodat u de uitgave zonder internetverbinding in de app kunt lezen. Ook blijft de editie in de app beschikbaar op dat apparaat nadat uw abonnement afloopt. Het is echter niet mogelijk om een uitgave te downloaden voor gebruik buiten de app.

Als mijn abonnement is afgelopen, verlies ik dan ook toegang tot de app?

Alle edities die u tijdens uw abonnement in de app hebt gedownload, kunt u op dat apparaat gewoon blijven lezen na afloop van uw abonnement. Voorwaarde is wel dat u de editie al in de app op uw apparaat heeft staan voordat uw abonnement is afgelopen.

Kan ik een gedownloade uitgave ook weer verwijderen?

Het is mogelijk om gedownloade edities te verwijderen en deze op een later tijdstip weer te downloaden. De enige voorwaarde is wel als uw abonnement eenmaal is afgelopen, het daarna niet meer mogelijk zal zijn om edities opnieuw te downloaden. Edities die dan op uw apparaat staan, kunt u gewoon blijven lezen. Maar als u deze verwijderd nadat uw abonnement is afgelopen, kunt u deze niet meer opnieuw downloaden.

Het verwijderen van een editie gaat als volgt. Nadat u uw eerste editie heeft gedownload, verschijnt er op de app (op het Home scherm) als u naar beneden scrolt een nieuwe sectie genaamd [Verder lezen]. U ziet daar alle edities staan die u gedownload heeft.

Aan de rechterbovenkant van iedere editie ziet u dan een prullenbak icoontje staan. Als u dat icoontje aanraakt krijgt u een venster waarin gevraagd wordt of de editie wilt verwijderen. Toets [Ok] aan en de editie wordt van uw apparaat verwijderd. U kunt deze op een ander tijdstip weer downloaden.

Ik heb een probleem met de app

Wordt een editie niet goed weergegeven? Werkt een login niet, reageert een knop niet of heeft u een ander probleem? Sluit de app eerst helemaal af en start de app opnieuw op. Als het probleem daarna blijft bestaan, neem dan contact op met de klantenservice.

Klantenservice

+31 0856202606
Telefonisch is de klantenservice bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur (gebruikelijke belkosten).
E-mail: klantenservice@newscientist.nl