Bestellingen
Als u een product bestelt via onze website krijgt u dit doorgaans binnen vijf werkdagen thuis. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.*

  • Nederland: € 4,25 voor bestellingen tot € 19,95. Daarboven gratis verzending. Tijdschriften en specials: € 2,25
  • België: € 4,25 per bestelling
  • Europa: € 14,95 per bestelling
  • Buiten Europa: € 22,50 per bestelling

Leveringsvoorwaarden
Betaling geschiedt direct bij bestelling op de door u gewenste wijze (creditcard, iDeal, PayPal). Levering geschiedt volgens de wet ‘Bescherming van de consument bij op afstand gesloten overeenkomsten’, welke onder andere een herroepings- cq verzakingsrecht gedurende 14 dagen bevat. Indien u uw bestelling retour zendt, raden wij u sterk aan om bij uw postkantoor te vragen om een bewijs van afgifte. Vergeet u niet om een (kopie) pakbon of factuur bij te sluiten. Ook verzoeken wij u om de reden van retournering te vermelden. U ontvangt uw aankoopbedrag, inclusief de verzendkosten voor de heenzending, retour binnen uiterlijk 30 dagen. Die termijn gaat in op het moment van verzending of het moment dat u bij ons aangeeft dat u het product retour wilt zenden. Voor het melden van een retourzending kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Persoonsgegevens
Voor het kunnen afhandelen van uw bestelling vraagt Veen Media uw persoonsgegevens. Daarnaast kunnen deze gegevens gebruikt worden om u te informeren over relevante diensten en producten. Stelt u daar geen prijs op, dan kunt u ons verzoeken uw gegevens hiervoor te blokkeren via onze klantenservice. Meer informatie over ons privacybeleid.

Klachten
Mocht u ontevreden zijn over de levering of is uw bestelling beschadigd bezorgd, dan dient u dit binnen 7 dagen te melden bij onze klantenservice.

*Prijswijzigingen voorbehouden.