Pocket Science

Verken de grenzen van de wetenschap in handzaam formaat

Nieuwsgierig naar de fascinerende principes van de quantumfysica? Geïnteresseerd in de mogelijke manieren waarop het heelal kan eindigen? Ontdek het allemaal met de boeken van Pocket Science, ontwikkeld door de makers van New Scientist. In deze compacte boeken delen vooraanstaande wetenschapsjournalisten in slechts honderd pagina’s toegankelijke inzichten over de meest prikkelende wetenschappelijke onderwerpen. Word lid en duik in de wereld van wetenschappelijke ontdekkingen!

In 2024 verschijnen drie fascinerende nieuwe delen. De klopjacht op donkere materie van wetenschapsjournalist Dorine Schenk, Rode reuzen, witte dwergen en zwarte gaten van wetenschapsjournalist Govert Schilling en En toen was er leven van wetenschapsjournalist Dennis Vaendel. Als lid van de Pocket Science-serie ontvangt u steeds het nieuwste deel automatisch bij u thuis. Elk volgend jaar kunt u zich op drie nieuwe delen verheugen.

Word lid van de Pocket Science-serie

Meld u nu aan als lid van deze leerzame en fascinerende serie voor € 37,50 euro per jaar. U ontvangt jaarlijks drie nieuwe delen nog voordat deze in de boekhandel liggen. In Nederland en België betaalt u geen verzendkosten. Wanneer u zich nu aanmeldt, valt het 23e deel Rode reuzen, witte
dwergen en zwarte gaten
van wetenschapsjournalist Govert Schilling in oktober bij u in de brievenbus.


Onlangs verschenen

Verschijnt binnenkort

Eerder verschenen:

Voor vragen of het beëindigen van uw lidmaatschap kunt u contact opnemen met de klantenservice. Opzeggen kan uiterlijk één maand voor het einde van de looptijd (1 jaar). Wilt u reeds verschenen delen alsnog ontvangen, dan kunt u deze apart bestellen in onze webshop.