Pocket Science

Verken de grenzen van de wetenschap in handzaam formaat

Benieuwd naar de vreemde regels van de quantumfysica? Geïnteresseerd in de mogelijke manieren waarop het heelal kan eindigen? Met de boeken uit de serie Pocket Science, ontwikkeld door de makers van New Scientist, is het mogelijk. In deze compacte boeken voorzien de meest vooraanstaande wetenschapsjournalisten u in slechts honderd pagina’s van toegankelijke inzichten over de meest opwindende wetenschappelijke onderwerpen.

In 2023 verschijnen drie fascinerende nieuwe delen. Gaten in het Heelal van New Scientist-redacteur Ans Hekkenberg, Slim, Slimmer, Slimst van wetenschapsjournalist Bennie Mols en Hack je hersenen van wetenschapsjournalist Stan van Pelt. Als lid van de Pocket Science-serie ontvangt u steeds het nieuwste deel automatisch bij u thuis. Elk volgend jaar kunt u zich op drie nieuwe delen verheugen.

Word lid van de Pocket Science-serie

Meld u nu aan als lid van deze prachtige serie en ontvang de eerstvolgende drie delen bij verschijning thuis. U betaalt als lid slechts 30,50 euro per jaar i.p.v. €36. Een mooie korting van 15 procent! Wanneer u zich nu aanmeldt, ontvangt u het 21e deel in de Pocket Science-serie Hack je hersenen bij verschijning bij u thuis.

Onlangs verschenen

Verschijnt binnenkort

Eerder verschenen:

Voor vragen of het beëindigen van uw lidmaatschap kunt u contact opnemen met de klantenservice, uiterlijk één maand voor het einde van de looptijd (1 jaar). Wilt u reeds verschenen delen alsnog ontvangen, dan kunt u deze apart bestellen in onze webshop.