Pocket Science

Grote wetenschap in klein formaat

Rekenen met de gekke regels van de quantumfysica? Weten op welke manieren het heelal aan zijn einde kan komen? Met de boeken uit de serie Pocket Science (van de makers van New Scientist) kan het. In deze boeken praten de beste wetenschapsjournalisten u in honderd pagina’s op toegankelijke wijze bij over de spannendste wetenschappelijke onderwerpen.

In 2021 verschijnen drie fascinerende nieuwe delen. De Fusiedroom van New Scientist-eindredacteur Jean-Paul Keulen verscheen op 20 april gevolgd door Stel, je bent een virus op 24 juni. Multiversum staat op de planning voor november. Als lid van de Pocket Science-serie ontvangt u steeds het nieuwste deel automatisch bij u thuis. Elk volgend jaar kunt u zich op drie nieuwe delen verheugen.

Word lid van de Pocket Science-serie

Meld u nu aan als lid van deze prachtige serie en ontvang de eerstvolgende drie delen bij verschijning thuis. U betaalt als lid slechts 28 euro per jaar i.p.v. €32,95. Een mooie korting van 15 procent! Wanneer u zich voor 1 november aanmeldt, ontvangt u Multiversum bij u in de bus.

Het Multiversum

Is ons universum het enige? Of is het er slechts eentje in een enorme verzameling van parallelle universa? En stel dat het er meer zijn, waar houden al die geheimzinnige soortgenoten van ons heelal zich dan schuil? In Het multiversum nodigt natuur- en sterrenkundige Ans Hekkenberg je uit om over de grenzen van onze werkelijkheid heen te denken. Op een heldere en beknopte manier bespreekt ze hoe verschillende wetenschappelijke theorieën, zoals kosmologie, quantummechanica en snaartheorie, de deuren naar het multiversum openen. In dit pocketformaat boekje staat je een onvoorstelbare reis tot ver buiten je dagelijkse realiteit te wachten.


Ans Hekkenberg (1988) is natuur- en sterrenkundige en redacteur bij New Scientist. Ze spreekt regelmatig als studiogast op radio en televisie over de laatste ontwikkelingen in de wetenschap. Je vindt Ans als @GirlforScience op Twitter en Instagram.

Eerder verschenen:

Voor vragen of het beëindigen van uw lidmaatschap kunt u contact opnemen met de klantenservice, uiterlijk één maand voor het einde van de looptijd (1 jaar). Wilt u reeds verschenen delen alsnog ontvangen, dan kunt u deze apart bestellen in onze webshop.