De Cool Challenge continues. Een week koud douchen is achter de rug. Lees en bekijk hieronder mijn ervaring van gisteren. Verslagen en (extra) beeldmateriaal van eerdere dagen vind je in deel 1. Vanaf morgen voeg ik kortere filmpjes toe aangezien het idee nu ongetwijfeld wel duidelijk is.

7 januari, woensdag
Uit bestudering van de videobeelden blijkt waarom de douchebeurt van gisteren geen onverdeeld succes was. Door de defecte timer moest ik een inschatting maken van de doucheduur. Ik blijk mezelf een kwelling van meer dan twee-en-een-halve minuut te hebben aangedaan. Hier was ik duidelijk nog niet klaar voor (bovendien is het wetenschappelijk gezien een bedenkelijke gang van zaken). Vandaag maakte ik daarom na een warme douchebeurt een conservatievere inschatting bij het afdouchen. Deze verkwikking kon echter niet voorkomen dat ik enkele minuten later blijkbaar nog dermate afwezig was dat ik mijn broertje, die in hetzelfde complex woont, niet direct herkende in de lift.

90 procent van websites lapt regels voor cookies aan de laars
LEES OOK

90 procent van websites lapt regels voor cookies aan de laars

Websites zijn wettelijk verplicht hun bezoekers toestemming te vragen voor cookies, maar veel sites nemen het niet zo nauw met die plicht, ontdekte re ...

Lees ook: