Het is hier feest op de redactie want we zijn in twee categorieën genomineerd voor de ‘tijdschriftenoscars’ de Mercurs. We maken kans in de categorieën Lancering van het jaar en in Artdirection van het jaar.

Lancering van het Jaar

Wij waren zelf al heel blij met het mooie ontwerp van Céline Lamée van Lava Amsterdam dat Sanna Terpstra van Twin Media elke maand weer in een mooi jasje giet, maar de vakjury waardeert onze looks dus ook!

AI verbetert hoekschop
LEES OOK

AI verbetert hoekschop

Kunstmatige intelligentie kan voetbaltrainers helpen bij het verbeteren van hoekschoppen. Experts vinden de AI-suggesties voor hoekschopopstellingen i ...

We hebben wel hele zware concurrentie dus het wordt extreem spannend op 12 december. Dan maakt de vakjury de winnaars bekend tijdens het jaarlijkse tijdschriftengala.

In de categorie Lancering van het jaar nemen we het op tegen DJ Mag NL, Miss Perfect en Women’s Health.

Bij Artdirection van het jaar gaan we de strijd aan met ELLE Decoration, Esquire en Happinez.

We feliciteren ook onze collega’s van Historisch Nieuwsblad met hun nominatie in de categorie Innovatie van het jaar. Zij hebben een zeer mooie interactieve iPad-app gemaakt Unlock History over het wonder van de Gouden Eeuw.

Voor wie nog nooit een papieren versie van New Scientist in handen heeft gehad en nieuwsgierig is naar onze vormgeving en inhoud, hebben we hieronder een preview van het eerste nummer ingevoegd.