Schaarste - Hoe gebrek aan tijd en geld ons gedrag bepalen

Ontvang een gratis exemplaar van het nieuwe boek Schaarste – Hoe gebrek aan tijd en geld ons gedrag bepalen. Doe mee met onze pre-read actie.

Op 5 december verschijnt het nieuwe boek Schaarste: Hoe gebrek aan tijd en geld ons gedrag bepalen van Eldar Shafir en Sendhil Mullainathan bij uitgeverij Maven Publishing. De auteurs bieden nieuwe inzichten in menselijk gedrag. Aan de hand van eigen onderzoek en veel voorbeelden tonen de auteurs aan dat de gevolgen van schaarste veel verder gaan dan tot nu toe bekend was. De inzichten in Schaarste kunnen verregaande gevolgen hebben voor zaken zoals armoedebestrijding, scholing, obesitas, verkeersveiligheid en werkloosheid. Maar ook je agenda en persoonlijke financiën zien er na het lezen van dit boek nooit meer hetzelfde uit.

‘We moeten ons meer zorgen maken over AI-criminaliteit’
LEES OOK

‘We moeten ons meer zorgen maken over AI-criminaliteit’

We moeten ons ernstig zorgen maken over de opkomst van AI in het criminele domein, stelt jurist Marc Schuilenburg.

Pre-read actie (gesloten)

Jij kunt een gratis exemplaar van dit boek ontvangen, al een week eerder dan de boekhandels, in ruil voor het schrijven van een korte recensie in een webshop. Doe mee aan de speciale pre-read actie voor de lezers van New Scientist en laat bijvoorbeeld in onze webshop je recensie achter.

NB Het is niet meer mogelijk om mee te doen, maar hou de site in de gaten voor meer pre-read-acties.

Lees nu ook onze recensie van Schaarste.