Natuurwetenschappen en techniek zijn voortdurend in beweging. Natuurwetenschap & Techniek volgt al bijna zeventig jaar de ontwikkelingen op de voet en informeert u daarover. In een wereld waarin alles aan verandering onderhevig is, kan een tijdschrift dat daarover schrijft niet achterblijven.


Om u over alle relevante ontwikkelingen en ontdekkingen binnen wetenschap en techniek goed te kunnen informeren, was meer ruimte nodig. Daarom verschijnt Natuurwetenschap & Techniek voortaan elf maal per jaar op groot magazineformaat, per nummer 92 pagina’s dik, in de zomer dubbeldik.

Abonneer je tot 1 april 2000 voor slechts Dfl. 99,50 / 1990 Bfr.Niet alleen het formaat is gewijzigd, ook inhoudelijk is Natuurwetenschap & Techniek vernieuwd, met een verbrede redactieformule en een moderne, heldere opmaak. Binnen het redactieteam is intensief gediscussieerd over hoe we van Natuurwetenschap & Techniek een nog beter blad konden maken. Vijftienhonderd abonnees vroegen wij naar hun mening en wensen. Bestreek Natuurwetenschap & Techniek wel genoeg aandachtsgebieden? Beviel de onderwerpkeuze, de schrijfstijl, vormgeving en beeldgebruik? De mening van onze lezers speelde een doorslaggevende rol bij de definitieve uitwerking van de onze vernieuwingsplannen.

Een nog beter blad
Het resultaat mag er zijn: een groter, informatiever en toegankelijker Natuurwetenschap & Techniek wetenschapsmagazine. Het zo kenmerkende karakter van Natuurwetenschap & Techniek ging echter niet verloren. Integendeel: meer dan ooit zal ons betrouwbare, actuele en opiniërende wetenschapsmagazine aan uw wensen voldoen.

Lees verder: toegankelijker, breder, actueler