Nog geen kerstcadeautjes voor de kinderen? Voor het eerst heeft New Scientist dit jaar een speciaal kidspakket samengesteld, met een heleboel leuke en leerzame cadeaus voor de jonge wetenschapper.

NS_banner_Microscoop_300x400px.indd
Het kidspakket is te bestellen in onze webshop.

Het pakket bevat onder andere de Wetenschap Kalender Kids 2016 van New Scientist. Deze scheurkalender bevat 366 uitdagende raadsels en weetjes die kinderen kennis laten maken met wetenschap. Een van die weetjes vertelt je bijvoorbeeld waarom het er 366 zijn en geen 365.

Verder vind je in het pakket het enige prentenboek dat in de ruimte is geschreven. Astronaut André Kuipers schreef tijdens zijn verblijf in het internationaal ruimtestation het boek Piet is Ziek, geïllustreerd door Piet Paris. Het boek vertelt een hartverwarmend verhaal over een kind dat voor het eerst naar het ziekenhuis moet.

Waarom zijn we asymmetrisch?
LEES OOK

Waarom zijn we asymmetrisch?

Zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van het lichaam verschilt onze linkerhelft van onze rechterhelft.

Ruimtevaart

Voor de liefhebbers van ruimtevaart bevat het New Scientist Kidspakket een draaibare kaart van de sterren en een kleurplaat van de ruimte. De dierenfans komen aan bod met de dvd’s Pinguïn en IJsbeer van National Geographic. Tot slot zit er ook nog een ticket in het pakket voor Science Center Nemo in Amsterdam, waar kinderen en hun ouders naar hartenlust allerlei proefjes kunnen doen.

Het pakket is te bestellen in onze webshop. Voor 14.00 uur besteld, is de volgende dag in huis. Voor abonnees van New Scientist is er bovendien een aantrekkelijk kortingstarief.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste wetenschapsnieuws? Meld je nu aan voor de New Scientist nieuwsbrief.

Lees verder: