Theoretisch-fysicus Brian Greene is 5 oktober in Amsterdam. Als lezer van New Scientist maak je nu exclusief kans op een meet & greet met de wereldberoemde snaartheoreticus.

Brian Greene tijdens het World Science Festival in New York
Brian Greene tijdens het World Science Festival in New York

Hoe kun je winnen?

Doodop: waar vermoeidheid vandaan komt en wat we ertegen kunnen doen
LEES OOK

Doodop: waar vermoeidheid vandaan komt en wat we ertegen kunnen doen

Long covid heeft het onderwerp vermoeidheid hoog op de wetenschappelijke agenda gezet. De oorzaak lijkt een ­perman ...

Laat op onze facebook-pagina een vraag achter die jij Greene zou willen stellen en zorg ervoor dat zo veel mogelijk vrienden jouw vraag liken. De inzender van de vraag met de meeste likes, krijgt een VIP-kaartje voor de paneldiscussie Het heelal verklaard? – Plancks perfecte echo van de oerknal van het World Science Festival Amsterdam waar Greene aan deelneemt. Dat vindt plaats op zaterdagmiddag 5 oktober in Amsterdam. Na afloop mag je Greene jouw vraag stellen en natuurlijk met hem op de foto en zijn handtekening vragen. De winnaar van de meet & greet wordt maandag 30 september bekend gemaakt op onze facebook-pagina. Vanzelfsprekend kunnen medewerkers van New Scientist niet winnen.

Ook Brian Greene zien?

Andere lezers van New Scientist kunnen Brian Greene ook live zien in het debat tegen gereduceerd tarief. De eerste 100 aanmeldingen kunnen met 50% korting een kaartje kopen via deze link en met de kortingscode: NEWSCIENTIST.

Meer informatie: