Dit schooljaar organiseert NWT (Natuurwetenschap & Techniek) samen met NVON (Nederlandse Vereniging voor het Onderwijs in de Natuurwetenschappen) de wedstrijd 'Profileer jezelf'. Je kunt meedoen als je havo of vwo doet met profiel 'Natuur & Techniek' of 'Natuur & Gezondheid'.


Wil je de hoofdprijs van duizend euro winnen, of een van de vier thuisplanetaria, beschikbaar gesteld door Ipacity? Stuur dan je profielwerkstuk op naar de redactie van NWT. Een vakkundige jury bepaalt wie er met de prijzen vandoor gaan.

Om je te helpen met ideeën en achtergrondinformatie voor je profielwerkstuk staan in NWT elke maand spannende artikelen over actuele onderwerpen. Hier lees je hoe de wereld werkelijk in elkaar zit en zie je dat wetenschap en techniek bruisen van energie!

Interesse?
Vraag dan gratis een proefabonnement op NWT aan voor twee maanden. Hoe sneller je reageert, hoe eerder je dit unieke blad in huis hebt.

Wil je deelnemen aan de wedstrijd?
Stuur je profielwerkstuk dan voor 30 april 2008 naar de redactie van NWT op het volgende adres:
NWT Natuurwetenschap & Techniek
Postbus 256
1110 AG Diemen.

Vermeld duidelijk je naam, adresgegevens (post en e-mail) en die van de school.

Versturen per e-mail kan natuurlijk ook: redactie@natutech.nl met als onderwerp 'Profileer'.

NB: Scholieren die vorig jaar al hebben ingestuurd, kunnen met die inzending meedingen in de 'Profileer jezelf'-wedstrijd van dit jaar. Als je dat wilt, stuur dan een e-mail naar redactie@natutech.nl met je naam en adresgegevens en naam en adres van je school.