Of het nu gaat om pedagogiek of sportkunde, huidige studenten van maatschappelijke studies hebben in de toekomst een belangrijke rol in het bijdragen aan de seksuele vorming van de jongeren die ze ondersteunen. Maar worden zij daar wel op voorbereid? Leren zij seksualiteit bespreekbaar te maken?

Daarover spreken Mai Groenevelt en Femke Kaulingfreks in deze podcast van Hogeschool Inholland, New Scientist en het Centre of Expertise Preventie in Zorg & Welzijn. 

Beluister de podcast via Google PodcastsSpotify of Apple Podcasts.

Doorbehandelen: ja of nee? Wat er beter kan in gesprekken tussen artsen en naasten van patiënten
LEES OOK

Doorbehandelen: ja of nee? Wat er beter kan in gesprekken tussen artsen en naasten van patiënten

Op de intensive cares van ziekenhuizen wordt elke dag besloten over doorgaan of stoppen met behandelen, over leven en dood. Aranka Akkermans onderzoch ...

Gasten: Mai Groenevelt en Femke Kaulingfreks 
Presentatie: Jim Jansen en Laura Bergshoef 

‘Elke dag leren door te durven’. Dat is het motto van Hogeschool Inholland. Met onderwijs voor zowel studenten als professionals en daarnaast ook praktijkgericht onderzoek brengt Inholland praktijk en onderwijs dichter naar elkaar toe. Het Centre of Expertise Preventie in Zorg & Welzijn speelt hierin een belangrijke rol. Zij staan voor durven meedenken en meedoen, om zo een gezonde en inclusieve samenleving te krijgen. Samen met iedereen die wilt bijdragen, werken ze aan maatschappelijke vraagstukken over zorg en welzijn. Hierin komen onderwijs, onderzoek en de beroepspraktijk samen, om oplossingen voor vandaag te bedenken, of ontwikkelingen voor morgen in gang te zetten.

Kijk voor meer informatie op de website van Hogeschool Inholland.