Diemen (NL) – De website van Natuurwetenschap & Techniek is uitgebreid met een zoekfunctie. Informatie vinden over de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen is zelden zo makkelijk geweest.


Iedereen die informatie zoekt over een bepaald onderwerp uit wetenschappelijke of technische hoek kan voortaan terecht bij de zoekfunctie rechtsboven op de website van Natuurwetenschap & Techniek. Via deze functie vind je alle artikelen die Natuurwetenschap & Techniek zowel op de website als in het blad heeft gepubliceerd over een bepaald onderwerp.
De functie genereert een overzicht waarin wordt weergegeven hoeveel artikelen er in totaal over een onderwerp zijn verschenen, en welke daarvan op de site en welke in het blad hebben gestaan. De eerste tien artikelen van de site en het blad zijn in dit overzicht direct aan te klikken.
De zoekfunctie is niet helemaal nieuw. Voor oude berichten uit het wetenschapsnieuws kan de lezer al langer terecht bij het menu 'Wetenschapsnieuws' onder het kopje 'Eerdere berichten'. Oude artikelen uit het blad zijn ook al langer te vinden via het menu 'Tijdschrift' onder het kopje 'Vorige nummers'. Via deze zoekmethoden zijn overigens ook de resterende berichten te vinden die in het door de nieuwe zoekfunctie gegenereerde overzicht niet meteen aan te klikken zijn.
Natuurwetenschap & Techniek hoopt met deze nieuwe optie het vinden van informatie op haar website makkelijker te maken voor de geïnteresseerde lezer.

Sonja Jacobs